Historien om Randers

Danmarks eneste, bedst udbyggede og største …

Sandheden er, at Randers er Danmarks eneste flodby, hvor by møder natur og vand. Randers har Europas mest højteknologiske fibernet i jorden. Og har faktisk de fleste YouTubere i Danmark. Vi har huspriser, der er til at betale – kun 15 min. kørsel fra Danmarks næststørste by. Randers er hjemsted for mere end 450 virksomheder med 40.113 arbejdspladser , hvor 67% af de 20-64-årige er ansat i det private erhvervsliv. Mange af virksomhederne i Randers er Gazellevirksomheder, ja, faktisk er antallet af Gazellevirksomheder i Randers det næsthøjeste i Region Midtjylland (2017). Hele 40 virksomheder opnåede den fornemme status i 2017. Randers har 19 folkeskoler,

og flere unge tager en gymnasial uddannelse end en erhvervsfaglig uddannelse. Og så er Randers også de 89 landsbyer i kommunen. Kan du se, du har alle mulige grunde til at rette ryggen og være stolt af, hvor du bor og arbejder? Det kan godt være, vi er født i en andegård, men der er ingen, der siger, vi skal opføre os som den grimme ælling.

Vi har altid været engagerede i Randers inden for mange områder, og med vores dejlige natur og gode infrastruktur lover det godt for fremtiden. Når vi står sammen og tager ansvar, har vi alle forudsætninger for en stærk fremtid. Vi skal vise, at Dybvad og andre komikere, som kun kender de dårlige historier, tager fejl.

Vi tager ansvar for mennesker, land og by – fra vugge til grav igennem vores stærke foreningstraditioner. Vi tager ansvar for gamle og nye virksomheder, som fx er MADE IN RANDERS; nemlig Ellerten, Randersbøren, Randers Reb og Vestas. Du tager ansvar sammen med os – Randers’ succes er din succes – når du er MADE IN RANDERS.