ØNSKEDE RESULTATER

Stolthed over at leve, bo og arbejde i Randers

Mange lokale Randers-virksomheder er stolte over at være fra Randers, er interesserede i at støtte sports- og kulturaktiviteter i nærområdet, men ser måske ikke sig selv købe en bannerreklame eller få sit logo på spillertrøjer. MADE IN RANDERS er et aktivt alternativ til at udvise social ansvarlighed i lokalområdet og over for samarbejdspartnere.

Mange frivillige gør også en stor indsats for at støtte lokale aktiviteter, men det er ikke altid kun mandetimer, der skal til for at få et sports- eller kulturelt arrangement op at stå. MADE IN RANDERS kan være den økonomiske indsprøjtning, der skal til for at gennemføre en aktivitet.

Et samfund består af de mennesker, som bor der – og de virksomheder, som driver deres forretning.

Hver dag tager ’mor og far’ på arbejde i virksomhederne. Med andre ord: du og jeg. Vi tilbringer halvdelen af vores vågne timer i den virksomhed, vi arbejder i. Som tak får vi løn.

Målsætningen med MADE IN RANDERS er at udvide det ’sweetspot’, som allerede eksisterer mellem de mennesker og virksomheder, som bor og driver virksomhed i Randers.

Vi ønsker, du som virksomhed skal invitere de unge ind og fortælle om jeres succeser. Give dem lyst til en dag at søge job hos jer. Og give jer som virksomhed lyst til at invitere de unge ind i jeres virksomhed for at dele den viden, de har. Hvornår har I sidst inviteret en skoleklasse på besøg? Det kunne jo være, du på den måde fik sået et frø hos et barn, som troede, han skulle være professionel ’gamer’, men nu finder ud af, at han skal i lære hos jer.