Julen indtog Randers ved Christmas Night og gav de mange besøgende i alle aldre en fælles juleoplevelse.

Ingen forretning, person eller forening kunne gøre det selv, men sammen skabte man bare den varmeste og hyggeligste juleaften på en ellers bidende kold fredag aften ved Christmas Night i Randers.

Der var rigtig mange mennesker i byen, og lydene, lysene, nisserne og smilene var en del af det hele – som også ”Made in Randers” (MiR) var.

 

Første juleaften for Made in Randers

Det var første juleaften af sin slags i Randers, og det var startskuddet for MiR, hvis formål er at samle borgere og erhvervsliv og vise omverdenen alt det gode, man sammen skaber i Randers.

MiR’s hyggelige og ikke mindst varme julestue i et tomt butikslokale midt i byen, blandt andet med gratis juleøl, var ikke udslagsgivende for byens julestemning.

I det hele taget var ingen af de mange indslag alene afgørende for succesen, men sammen viste man netop, hvad MiR’s mission handler om.

De frivillige i MiR, de mange andre julefrivillige i byen, cityforeningen og butikkerne skabte sammen en juleaften i Randers, som ingen kunne have gjort alene.

 

Vi skal ud og fortælle om Randers

”Vi er nogle erhvervsfolk, der har taget initiativ til i MiR at gå sammen for at blive endnu bedre til at styrke familiebåndene mellem borgere og erhvervsliv og synliggøre alt det gode i Randers,” siger adm. direktør i Pack Plast, Peter Lund, der er en af de otte personer i styregruppen bag MiR.

”Vi skal være glade for og stolte af at bo i Randers og blive bedre til at gå ud og fortælle alle andre om alt det gode i vores by.”

MiR har koblet sig på Randers HK, der blandt andet har organisationen og frivillige til at hjælpe med MiR’s kommende arrangementer m.m.

”Det er væsentligt for os også at tage social- og miljøansvar, og som medlem af MiR signalerer man både at kunne og ville det.”

Generelt er netop CSR et fælles fokuspunkt, der fylder mere og mere i hverdagen.

”Det har også de unges bevågenhed – de unge som på et tidspunkt skal ud og søge arbejde. Og en CSR virksomhed er jo også rollemodel for nye virksomheder.”

Af Mogens Greve

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *